Do-terra Aroma-Touch

Zachte massage met esoterische oliën om het zelf helend vermogen te stimuleren.

De AromaTouch techniek geeft de ontvanger een unieke ervaring met essentiële oliën en ondersteunt tevens het welzijn. De AromaTouch techniek is heel aangenaam. De zachte, ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën, die diep het weefsel binnen dringen en doelgerichte ondersteuning geven daar waar nodig. Geest en ziel kunnen heerlijk genieten en het lichaam kan zich volledig ontspannen

Eenvoudig en intuïtief

De ware schoonheid van de AromaTouch techniek ligt in haar eenvoud. De AromaTouch techniek werkt heel effectief door het reduceren van lichamelijke en emotionele stress factoren. Het autonome zenuwstelsel wordt ondersteund bij het herstellen van evenwicht in het lichaam (homeostase).

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van essentiële oliën. De techniek combineert de geneeswijzen uit het oosten met de moderne medicinale aromatherapie. De oliën worden toegepast op de meridiaan banen en de viscerale contactpunten van het lichaam. De reflexpunten van voeten, handen en oren worden gestimuleerd. Tegelijkertijd is de AromaTouch techniek zowel eenvoudig als intuïtief en geeft de ontvanger een onvergetelijke ervaring door het gebruik van pure en 100% natuurlijke essentiële oliën van therapeutische kwaliteit.

Tijdens de AromaTouch techniek werk ik uitsluitend met de CPTG oliën van dōTERRA. De techniek is ontwikkeld om systematisch stressfactoren voor het autonome zenuwstelsel te minimaliseren en te balanceren.

Het proces omvat 4 stappen:

– Reductie van stress,
– Verbetering van het immuunsysteem,
– Reductie van ontstekingsreacties in het lichaam
– Homeostase

Voor elke stap worden 2 oliën gebruikt op een basis van gefractioneerde kokosolie.

Een AromaTouch sessie duurt 75 minuten,

investering voor een Do-terra touch is €75,00 incl. 

Klank en olie beleving van anderhalf uur €90,00 incl

 

Ervaringen :

* ik ervaar een oase aan rust en kom in diepe ontspanning

* ik kan mijn gedachten even helemaal los laten

* Ik ben op mini vakantie

* ik kan mijn lichaam weer zelf warm houden na een aantal sessies