Samen met Wendy Hensen van de (www.praktijkdeveerkracht.be) slaan we de handen ineen en geven een prachtig mooie waardevolle dag : De magie van jouw vrouwenlijn. Jij als vrouw bent verbonden met jouw vrouwenlijn, met je moeder, haar moeder, haar moeder etc… tot aan de oermoeder.

Wanneer ieder op zijn eigen plek staat, stroomt de onvoorwaardelijk liefde, levensenergie en kracht naar je toe.šŸ’œ

Je staat in je kracht en leeft voluit, je voelt je veilig, geliefd en het leven gaat als vanzelf.

Wanneer je niet op je eigen plek staat neem je (on) bewust verschillende themaā€™s over.Ā 

Gevoelens van niet goed genoeg zijn.
Grenzen aangeven is moeilijk.
Angst om afgewezen te worden.
Je hebt moeite om je eigen ruimte in te nemen, en zichtbaar te zijn.
Je past je aan, zodat je niet afgewezen wordt.
Ervaart depressieve gevoelens.
Je vergelijkt je met andere vrouwen, waardoor je je kleiner of groter maakt dan de ander.Door de onbewuste patronen onder ogen te komen, heel je niet alleen jezelf maar ook alle moeders boven je, en niet te vergeten de dochters die er al zijn of gaan komen.

Wat gaan we doen:

jeTijdens de workshop gaan we ons verdiepen in de vrouwenlijn en opschonen wat niet meer dient, door systemisch werk, meditaties en een fijn samen zijn.

Door terug te geven wat niet van jou is, dan ontstaat er weer balans en rust in het systeem. We nemen niet voor niks (on) bewust dingen over van onze moeder(s). We doen dit van uit de aller aller grootste liefde die er bestaat. Maar wat niet van ons is kunnen we niet oplossen. We kunnen alleen maar oplossen wat van ons zelf is. Door terug te geven wat niet van jou is, ontstaat er ruimte om aan de slag te gaan met je eigen thematieken en blokkades. Deze kun je (wel) oplossen.

Hiermee ontlast je jouw hele systeem en kan de liefde weer stromen.

We werken in kleine groepjes waarin er voldoende ruimte is voor ieders eigen proces. Vanuit veiligheid en een zachte bedding. Jouw investering is ā‚¬147,00 incl. lunch en verdere verzorging van eten en drinken door de dag.

We hebben er enorm veel zin in en kijken er naar uit om gezamenlijk dit prachtige proces vorm te geven. Ben jij er graag bij?

Hier kun je je aanmelden: Workshop Vrouwenlijn.