Nadat ik al een aantal jaren met veel plezier de chakra cursus en diverse tekencursussen heb gevolgd bij Greet, kreeg ik de kans om de HSP route te volgen. Mijn werkgever ondersteunt persoonlijke ontwikkeling en ik was op zoek naar een goede invulling.

Juist omdat ik de afgelopen jaren al zoveel persoonlijke groei bereikt had o.a. door de tekencursussen was ik een beetje sceptisch om een traject aan te gaan. Ik vond het eigenlijk wel genoeg en wilde juist eens even genieten van het ‘lichtere’ leven zonder de sombere en zwaarmoedige gedachten en van mijn recent ontwikkelde positieve zelfbeeld.

Ik was toch heel benieuwd naar de route voor HSP en heb de uitgebreide vragenlijst ingevuld. Er bleken nog wel wat onderwerpen te zijn waar ik aan kon werken.

Greet is een hele goede therapeut, beschikt over heel veel kennis en beheerst ontzettend veel technieken om je tot de kern van een probleem te laten komen. Ik ervaar een sessie bij Greet meestal als een soort minivakantie; in een prachtige omgeving werk je op een leuke en fijne manier aan jezelf.

Vandaar dat ik, onder het motto ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ en met steun van m’n werkgever voor de te investeren uren, de HSP route gevolgd heb.

Ik kan het iedereen aanraden! Het heeft mij zoveel meer gebracht dan ik had kunnen vermoeden.

Greet heeft me een techniek geleerd en dat was best hard werken, waardoor ik nu gedurende de hele dag bij mezelf kan blijven.

Het voordeel daarvan is dat ik nu controle heb over wat er bij me ‘binnen’ komt.

Ik hoef een heftig gesprek niet meer 3 nachten her te beleven.

Ik kom na een dag werken nog fris thuis.

Ik weet / voel veel beter aan wat goed voor me is, dat helpt me met beslissingen nemen. Bovendien heb ik zo goed als geen last meer van faalangst.

Ik vind mezelf bevoorrecht en een geluksvogel dat ik de HSP route bij Greet heb mogen volgen.

Dankjewel lieve Greet xxx

 

Renee