✨Lumina Licht meditatie ✨

Wil jij even uit de ratrace in diepe verbinding in het licht met jezelf?

Je verbonden voelen met jezelf en de mensen in de groep, waarin we ons licht schijnen op dat wat nodig is voor dat moment. Vaak diepere thema’s die in onszelf, die ook resoneren  in wat er in de wereld speelt.

Weet je dat je werkelijk iets kunt doen, zonder verzet of protest, juist vanuit liefdevolle verbinding? Kom het eens ervaren, we nodigen je uit.

Deze lichtcirkel wordt gedragen door Kris Korzelius, Sandra van Setters, Hans en Greet Rekelhof.

Een lichtcirkel, wat is dát?

✺ Een lichtcirkel vindt plaats in een gemeenschappelijke ruimte of online. In ons geval vindt Lumina plaats in de yurt op ons magisch stukje land.

✺ Het idee van een lichtcirkel is dat we in energie bij elkaar zijn. Een ontmoeting in een intieme setting creëert een gevoel van verbondenheid en samenzijn.

✺ In de lichtcirkel nodigen we je uit om je ervaringen, zorgen of uitdagingen te delen. Dit doe je zonder dat een ander daar met woorden op reageert. Je bent dus vrij om te delen in de energie. Het is een plek waar we naar elkaar luisteren en elkaar aanmoedigen zonder advies of oplossingen te geven. Onze ervaring is dat het prettig is om ruimte te geven aan waar je je druk om maakt, zonder het vervolgens te dramatiseren. Maar door het gewoonweg te laten zijn.

✺ Een lichtcirkel biedt een rustige omgeving waarin je echt even de rest van de wereld buiten laat. Je kunt reflecteren op je eigen leven, doelen en dromen. Door in deze stilte te zijn kun je ook nieuwe inzichten krijgen die bijdragen aan jouwe persoonlijke groei.

✺ Tijdens Lumina doen we een gezamenlijke meditatie-visualisatie waarin we de liefde voor onszelf opzoeken en aansterken en deze vervolgens uitbreiden als een positieve kracht naar de wereld om ons heen.

✺ De energie die wordt gedeeld in de lichtcirkel is veilig, dragend en inspirerend en zorgt ervoor dat je vanuit een krachtig, goed gevoel over jezelf de wereld tegemoet treedt. De energie die jij draagt zorgt ervoor dat er een rimpeling in energie ontstaat waardoor meer mensen zich kunnen opladen en de positieve vibes wijd verspreid worden.

Je kunt je aanmelden voor onze Lumina door op onderstaande balk te klikken. 

 

close-link