Referenties

Ervaringen van cliënten

Via de HSP-route, heb ik geleerd hoe ik bij mezelf kan blijven in een leven waar van alles gebeurd. Door een aantal pittige gebeurtenissen in mijn leven, leefde ik vanuit overleving. Ik was erg gericht op de buitenwereld. Mijn gedachten namen me mee de toekomst in. Dat maakte me angstig, onrustig en kostte me heel veel energie. Ik heb geleerd in het nu, in het “zijn”,te blijven. Gedachten komen en gaan. Ik hoef er niet achteraan. Emoties willen gevoeld worden, ze zijn niet eng en ik hoef ze niet weg te eten. Binnen is de rust.
Ik ben Greet enorm dankbaar. Door haar liefdevolle aanpak, vertrouwen en het bieden van veiligheid, heb ik mogen leren en ervaren wie ik ben.
Ria

Interieurverzorgster en dienstverlener PGB op gebied van CP; Cerebrale Parese

Nooit gedacht aan HSP.

Altijd gevoeld  een beetje anders te zijn. Greet liet mij inzien dat “het anders zijn” past bij HSP. Toen vielen veel dingen op zijn plaats. Ik begreep hoe bepaalde dingen voor mij werken en dat deze gevoeligheid geen last hoeft zijn maar juist mijn kracht. Na de HSP leerweg ben ik niet genezen. Gelukkig niet. Ik heb geleerd er mee om te gaan, binnen te zijn en me minder mee te laten slepen bij alles wat buiten mij is.

Met beide voeten op de grond.

Mylene

Coach met paarden

Ik kan het iedereen aanraden! Het heeft mij zoveel meer gebracht dan ik had kunnen vermoeden. Greet heeft me een techniek geleerd en dat was best hard werken, waardoor ik nu gedurende de hele dag bij mezelf kan blijven. Het voordeel daarvan is dat ik nu controle heb over wat er bij me ‘binnen’ komt. Ik hoef een heftig gesprek niet meer 3 nachten her te beleven. Ik kom na een dag werken nog fris thuis. Ik weet/voel veel beter aan wat goed voor me is, dat helpt mij met beslissingen nemen. Bovendien heb ik zo goed als geen last meer van faalangst.

Ik vind mezelf bevoorrecht en een geluksvogel dat ik de HSP route bij Greet heb mogen volgen.

Renee

Boekhoudster, Overzicht & Inzicht

Ik ervaar dat de HSP-route precies op het juiste moment in mijn leven daar was.

Deze route vond ik, vooral in het begin heel erg lastig.
Ik “verzon” van alles waarom ik er juist niet mee bezig wilde zijn. Tot ik mij op een bepaald moment bewust werd dat dit precies mijn “pijnpunten” zijn. Ik schrijf ‘bewust’ zijn, het verschil is ik mij dit eerder niet bewust was. Toen kwam er een omslag en vond ik de rust om deze investering te maken.

Ik vond het hard werken maar Ik kan niets anders zeggen dat ik er uiteindelijk heel veel van geleerd heb. Winst in veel opzichten. Greet “loopt” met je mee, luistert en kneedt een beetje, maar de stappen neem je zelf.

Trudy

HSP moeder

De route bij Greet heeft mij meer inzicht, rust en duidelijkheid gebracht.

Dit alles onder haar bezielende leiding en warme aandacht.

Vooral het binnen blijven was een eye-opener.

Ik pas het toe en heb er veel baat bij.

T. Kievits

Leerkracht

Mijn ervaring met de HSP route was voor mij een eye opener.
Eindelijk iemand die begrijpt hoe je je kan voelen en waar je steeds tegen aan loopt in het leven. Ik heb enorm veel gehad aan de therapie en kan mijn hooggevoeligheid nu omzetten naar kracht. Natuurlijk heb ik nog steeds af en toe dat het minder gaat, maar met de oefeningen en tools die ik heb geleerd, kom ik weer helemaal tot mezelf.
De natuurlijke omgeving en de warme hartelijke manier van Greet is fantastisch en paste me helemaal. Een aanrader!

Iris van Tilburg

Grafisch vormgever, illustrator en yoga docente