Van hoofd naar hart

Weet dat als een vrouw weer haar ziel kan voelen ze zo sterk is. Vanuit een oerkracht en zachte kracht en verbonden met hart en ziel kan ze dansen en plezier maken in het leven. Weet jij dat deze vrouw, die in jou zit, zich dan door niemand meer tegen laat houden? Jij bent hier op Aarde gekomen, omdat het de bedoeling is je licht te laten schijnen, om zelfs te schitteren. Op het moment dat jij weer verbonden bent met je ziel en jouw oude pijn geheeld hebt, kun jij met je grote volle hart dienend zijn met al wat je in je hebt vanuit je eigen waarheid, je authenticiteit, bestaansrecht en je integriteit.

Je kunt er voor de wereld om je heen zijn, omdat je dan “on-stopbaar” wordt in je zielsverlangen. Omdat jouw grote hart, de harten van je geliefden en iedereen die met jou van doen heeft nog verder opent. Je ervaart dan waar gezonde grenzen liggen, waar ze beginnen en waar ze ophouden. Je leert je plek in te nemen in elke verbinding en mensen zullen je plek respecteren omdat jij jezelf respecteert.

Vertrouwen op jezelf

In deze Vrouwenkracht jaartraining ga je stap voor stap meer op je intuïtie (je eigen binnenwereld) leren vertrouwen. Je maakt van je gevoeligheid je kracht en leert hoe je die kunt behouden in elke situatie. Zo kun je het leven steeds beter aan, zonder voortdurend doodmoe en emotioneel te zijn.

Zo leer je o.a. energetisch te communiceren en te verbinden met anderen. Ook leer je meer rekening te houden met jezelf en je beter te begrenzen, omdat je zelfbewustzijn is vergroot. Je komt dichter bij wie je in wezen bent, je kern. Door dit diepere contact voel je je vrijer en meer in verbinding.

We werken op alle lagen: zowel mentaal, energetisch, spiritueel, emotioneel, fysiek als intuïtief. Door juist met al deze lagen samen te werken kom je bij je eigen kern uit. Dit jaarprogramma is nuchter, praktisch en spiritueel van aard.                      

Je gaat zelf veel met de natuur werken waardoor je tot je ware essentie komt.

Mijn missie is om jou te inspireren uit je overlevingsmechanisme te stappen. Om te gaan leven vanuit je hart in contact met de lichaam. Daar ben je veilig en helemaal jezelf. Ik geloof er heilig in dat jouw leven en dat van vele anderen daar beter van wordt.

Therese

Arbo coach

 Greet heeft mij geholpen uit een enorme diepe put te klimmen na een onverwachte scheiding. In haar vind ik een fijne wijze oprecht lieve en intelligente vrouw die naast mij heeft gelopen in deze moeilijke tijd.

Ik heb van alles ondernomen om uit mijn put te komen, daarbij is de Vrouwenkracht methode met Greet heel helpend gebleken. Ik voel mij nu een krachtige vrouw die vanuit haar eigen centrum in de wereld staat.Het energie programma heeft mij houvast gegeven om mijn lichaam te kunnen gaan voelen. Na een life -time mijn gevoel ontkend te hebben, heb ik leren voelen in mijn lijf. Ik voel het nu stromen. En kan dus nu ook voelen of iets fijn voelt of juist niet. Naar dit gevoel handelen duurt soms nog even, ik ben het immers niet gewend. Maar het lucht wel op als ik mijn gevoel serieus neem. Ik handel vanuit mijn gevoel met oprechte kracht. Als ik vanuit kracht iets zeg , kan ik veel beter communiceren wat ik wil of niet wil. Dat is zo gaaf.

Ook neem ik mijn gekwetste kind serieus. Het is zo fijn om het kleine meisje in jezelf te voelen, haar te ontdekken en met haar te zitten. Op die manier heb ik van mezelf leren houden. Dat ontroert mij nog wanneer ik mij dat realiseer. Oude patronen omzetten voelt onwennig, toch door middel van de methode ( innerlijke criticus) en de begeleiding van Greet is het mij gelukt. Ik kan met haar alles bespreken en krijg wijze woorden terug waar ik nog lang op kan kauwen. Greet legt de regie bij mij en loopt naast mij in het traject. Ze weet altijd precies wat er gebeurd in het proces en is oprecht geïnteresseerd in mij en in mijn pad. Dat voelt zo helpend. Ze loopt naast mij en neemt mij soms even bij de hand of kan liefdevol confronterend zijn.

Kortom het was hard werken, maar ik ben zo dankbaar dat ik dit Vrouwenkracht traject met Greet heb gevolgd. Ik raad het iedereen aan. Ik heb veel oude patronen doorbroken en veranderd. Mijn leven voelt zoveel lichter en lacht mij toe. Zo hoort het te zijn, zegt iemand die (nog niet zo heel lang geleden) ook heel erg de andere kant kende.
Life Changing.

"Ik ben emotioneel in balans" en vol energie.

"Mijn hoogsensitiviteit is mijn kracht".

" Ik doorzie mijn overlevingsmechanisme's"

Je kwaliteiten komen meer naar voren en je voelt dat je potentie de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen, omdat je hebt geleerd naar de stem van je hart te luisteren. Dit jaar kan het meest belangrijke jaar van je leven gaan worden. Je leert veel van jezelf te gaan houden. Je leert een stevige basis leggen waarna je kunt gaan bouwen. Dit jaar verandert je leven in alle facetten, je wordt namelijk steeds meer jezelf.

Daarnaast leer je je hartsbewustzijn activeren, in verbinding komen met je ziel en daarnaar leren luisteren, je ego bewust en ondersteunend maken en goed in je lijf zitten. Het in balans brengen van je vrouwelijke en mannelijke energie binnen in jezelf en energetisch communiceren. Je hooggevoeligheid kan een prachtig instrument worden voor de rest van je leven. Je leert verantwoordelijkheid te nemen in alle facetten van je leven. Je gaat een nieuwe stevige fundering leggen in dit jaar, waarna je kan gaan bouwen voor je toekomst en jij diepere relaties met anderen kan aangaan, omdat de relatie met jezelf in totale verbinding is.

Zielenzusjes in diepe harts verbinding.

Doordat je in een groep gelijkgestemde vrouwen diepe processen met elkaar doormaakt onstaan er vanuit de trainingen hele waardevolle vriendschappen.

Je kiest vaak een maatje om jouw proces mee te delen waardoor je gesteund wordt en er iemand is die door dezelfde oefeningen heen gaat als jij.

Hooggevoelige vrouwen kunnen zich heel eenzaam voelen en onbegrepen. Vaak is er ook een soort gevoel van heimwee en zich niet thuis voelen op de wereld die zo hard en ongevoelig kan lijken.

De herkenning en erkenning van jouw hooggevoeligheid maakt dat je makkelijk verbinding zult kunnen maken met de andere jaartrainers.

Jouw proces is uniek. Je loopt de weg deels met andere vrouwen. Dit schept een hele diepe band omdat zij als niemand anders de weg kennen die je gelopen hebt.

 

Ervaringen van mijn klanten

Greet is een hele goede coach, beschikt over heel veel kennis en beheerst ontzettend veel technieken om je tot de kern van een probleem te laten komen. Ik kan het iedereen aanraden! Het heeft mij zoveel meer gebracht dan ik had kunnen vermoeden.

Ik kan nu gedurende de hele dag bij mezelf  blijven. Na een dag werk kom ik fris thuis.

Het voordeel daarvan is dat ik nu controle heb over wat er bij me ‘binnen’ komt.Ik hoef een heftig gesprek niet meer 3 nachten her te beleven.

Ik voel veel beter aan wat goed voor me is en maak beslissingen vanuit mijn hart. Ik heb zo goed als geen last meer van faalangst.

Ik vind mezelf bevoorrecht en een geluksvogel dat ik bij Greet de route van hoofd naar hart heb mogen volgen en geniet van mijn recent ontwikkelde positieve zelfbeeld.

 

Renee

Boekhoudster

“Toevallig” kwam Greet op mijn pad. Zij leerde mij te kijken naar mijn verleden en wat dit nu voor een impact heeft op het heden.                                                      Leerde mij dit verleden te accepteren zoals het was zodat ik het heden kan zien zoals het is.

Dit alles met zoveel liefdevolle aandacht en zonder oordeel. Dat ik mij vertrouwd genoeg voelde om compleet alles open en eerlijk te durven delen en te helen.

Alles kon en mocht er helemaal zijn, waardoor ik leerde dat ik er helemaal mag zijn. Met hele fijne duidelijke tools heb ik geleerd mijn kind pijnen te doorvoelen en te transformeren.

Ik ben daardoor mezelf gaan accepteren zoals ik ben en ben veel liefdevoller  geworden voor mezelf en ook voor mijn omgeving.

Zo dankbaar dat Greet een tijdje heeft meegelopen op mijn pad naar naar leven vanuit mijn hart.

Carolien

Caoch met honden www.spiegelhond.nl

Ik en mijn innerlijk kind

Iris

Yoga docente / grafisch ontwerper

Op jouw eigen ledensite vind je al allerlei oefeningen, cursussen, visualisaties, opdrachten om mee te starten.

    • Duidelijke mooie werkboeken met opdrachten en informatie.
    • Visualisaties.
    • Audio met ingesproken uitleg via mp3.
    • Boekenadvies per maand.
    • Video’s met uitleg over elk thema.
    • Praktijkoefeningen staan overzichtelijk in een apart deel.
    • Veel krachtige visualisaties via mp3. Op te slaan op je eigen apparaat.
    • Video’s van Tamara met specifieke uitleg over elk thema, zodat je alles ook goed begrijpt.
    • Geweldige boekenlijst.

Door op het +je te klikken zie je al iets meer de onderwerpen per werkboek

Werkboek 1 : Tijd te nemen voor jezelf

 

Neem de tijd om in rust en stilte te ontspannen.

Energie programma.

leer stap voor stap jezelf te helen.

Met visualisaties en meditaties. Opnames op mp-3.

Tips voor ontladen van je emoties. 

Info over mediteren.

Helen van je innerlijk kindsdeel, hoe werkt dat?

Vergeving ritueel.

Mooie gedichten.

Criticus inleiding

Hoe help je je zelf elke dag om te komen tot innerlijke veiligheid. 

 Autonomie.

Contact met jezelf.

Boeken.

 

Werkboek 2 : Emoties te ontladen

Ontladen van emoties door de 5 minuten regel en innerlijk kind visualisaties.

Zelfliefde is tijd maken voor jezelf elke dag.

Gedichten.

Loskomen van je verleden.

Loskomen van je verhaal.

Stap uit je slachtofferrol.

Visualisaties omarmen van je probleem.

Mijn sterke punten.

Jouw unieke talenten.

Hooggevoeligheid in alle soorten en maten, uitleg.

Houd je hart open.

Terug trekken, uitrusten en bijtanken.

Moeder aarde en de helpende processen.

Wat is aarden? hoe doe je dat goed?

Bewustzijnsvragen.

Om bij stil te staan. 

 

 

 

Werkboek 3 Interne veiligheid

Interne veiligheid

Je plek innemen werken met je energieveld, innerlijke rust vinden.

Uitleg interne veiligheid vergroten.

Ik ben veilig programma.

Veiligheid zit van binnen, dat ligt niet buiten jezelf.

Onderzoek relaties met mensen m.b.t. veiligheid.

Belangrijke tips om veiligheid van binnen te vergroten.

Je adem, je energiebron, stimuleer je interne veiligheid door rust en herstel.

Nervus Vagus stimulatie.

Als je niet op de goede plek staat in je familie.

Opstelling je plek innemen.

Verhaal: Ik was mijn moeders moeder.

Het leven probeert ons altijd in te wijden. 

Ego doorzien in deze nieuwe tijd.

Lessen van gewaarwording.

Energie lezen vanuit ongewenste emoties bij jezelf en bij anderen.

Sfeer van negativiteit.

Energetische communicatie.

Visualisatie aanwezig zijn.

Standbeeld oefening

Je denk en gedrags patronen.

Leegte kan verwarrend zijn, zelfs angst aanjagend.

Wat betekend leegte voor jou?

Wat doet jouw storm opsteken?

 

 

Werkboek 4 Karresporen

21 dagen programma, negatieve overtuigingen omzetten, compassie, vertrouwen en loslaten

 

Werkboek 5 Innerlijke criticus 1

Innerlijke criticus 1 Angsten

 

Werkboek 6 Innerlijke criticus 2

 

Innerlijke criticus 2

Grenzen en begrenzen

 

Werkboek 7 Innerlijk kind helen

 

Innerlijk kind en lichaamsbewustzijn

 

Werkboek 8 Innerlijk kind helen 2

Innerlijke kind vrouwenlijn

 

Werkboek 9 Harts bewustzijn

Intuïtie versterk je innerlijk licht

Werkboek 10 Zielsherinnering

 

Zielenopdracht,hoger bewustzijn,authentieke kracht,bestaansrecht

Jaartraining 

     Het online jaartrainingsprogramma met 10 werkboeken

     Toegang tot de leeromgeving van de vrouwenkrachtwebsite

     Kosteloos intake gesprek

     Welkoms verassings pakket

     Coaching naar behoefte zelf in te plannen

     

live coaching /online programma

 

Is dit programma wel iets voor mij?

Mogelijk twijfel je of dit wel echt iets voor jou is?
Dat begrijp ik heel goed, je wilt graag weten of het bij je past en mogelijk of wij bij elkaar passen?

Ik maak graag geheel vrijblijvend een afspraak met jou waarin ik al jouw vragen beantwoord

en we kennis maken met elkaar. Plan hier in mijn agenda jouw intake gesprek. ( door op het orange woord agenda te klikken opent de agenda vanzelf).

 

Hoeveel tijd ga ik ervoor in ruimen?

Hou er rekening mee dat het resultaat wat je wilt bereiken groot is.
Dat je er tijd voor gaat maken om dit jezelf te gunnen. Dit wil zeggen dat je er 10 maanden dagelijks even korter dan wel langer mee bezig wilt zijn. Een nieuw ritme in je leven groeit dan als vanzelf.

Hoe werkt het online programma?

Na je aanmelding, ontvang je van mij alle informatie.  Je krijgt toegang tot de ledensite van de Vrouwenkracht Academie waarop je alle werkboeken, visualisaties en video’s vindt. Vervolgens ontvang je elke maand een nieuw werkboek.

Wie ontwikkelde deze jaartraining?

Dit jaartraject is een samenwerking met de Vrouwenkracht Academie. De directeur en oprichtster Tamara Beekmans ontwikkelde de Vrouwenkracht Methode en haar succesvolle online jaartraining is inbegrepen in dit jaartraject. 

Kan de online jaartraining zonder groep ook ?

Je kunt er ook voor kiezen om met individuele begeleiding de jaartraining te doorlopen.

Ik overleg graag met je wat de mogelijkheden daarin zijn.

Plan jouw gratis advies gesprek.

 

Kan ik in termijnen betalen?

 In termijnen betalen behoort zeker tot de mogelijkheden

info@hsp-atelier.nl

Wat voor ondersteuning mag ik verwachten?

Je zult merken dat het een heel zorgvuldig en compleet programma is waar je al heel veel zelf kunt vinden en doen. 

Daarnaast kun je specifiek voor jouw persoonlijke vragen 1 op 1 coaching in boeken bij mij.

Aanmelden:

Je boekt jezelf in voor een intakegesprek,

 • Betalen in 10 termijnen is mogelijk,voor HSP-Atelier.
 • Je werkt voor een deel zelfstandig in deze jaartraining via de ledensite, hier is deze training ook op gericht, dat je dit ook kunt. Heb je coaching nodig, kun je dat er nog los bij nemen.
 • Elke maand ontvang je de nieuwe lessen in je persoonlijke leeromgeving en ontvang je via de mail een aankondiging dat er nieuwe lessen voor je klaarstaan.
 • Vanaf de aanmelding en (eerste) betaling gaat jouw persoonlijke ledensite open, dan kun je al beginnen met alles wat daar aangeboden wordt ter voorbereiding.
 • Wil je individueel het jaarprogramma met begeleiding doorlopen, neem dan even contact met mij op.
 • Betalings- en annuleringsvoorwaarden: zie algemene voorwaarden

 

Locatie omgeving Amsterdam

HSP-Atelier

Jaagpad 13a

1424PT

De Kwakel

( voor navigatie : Nieuwveensjaagpad 78 te Nieuwveen) 

Alwaar je overgehaald wordt met een bootje over de Amstel

 

Er is heerlijke thee, koffie en biologisch fruit en sap.

Tussen de middag delen we de lunch in de vorm van een “potluck”.

 

 

 

Ik werk al  jaren met de vrouwenkrachtmethode in mijn praktijk voor hooggevoeligheid. 

Zelf heb ik ook de jaartraining gevolgd en daarna de coaching opleiding bij Tamara. Als assistent op de vrouwen kracht academie tijdens de  jaargroepen heb ik de prachtige diepe transformatie processen van vele vrouwen van dichtbij gezien. Zoals ook later in mijn praktijk. 

Ik doe mijn werk met veel passie, je vindt in mij een spiegelende coach die eerlijk en oprecht is, een luisterend oor, een kloppend hart en een rechtstreekse verbinding, waarvan humor en liefdevolle confrontatie mijn kracht is.

De meeste hooggevoelige vrouwen zitten vanuit vroeger vast in overlevingspatronen om zichzelf te beschermen. In dit jaarprogramma leer je je pijnlijkste negatieve overtuigingen om te zetten in positieve denkbeelden. Je eerder onderdrukte emoties op te schonen door ze te ontladen met de 5-minutenregel. Je leert met je gekwetste kinddeel te werken en je ego bewuster te maken. Dan ga je weer zuiver je intuïtie voelen en de wezenlijke verbinding met jezelf herstellen. Een bewust ego creëren waardoor er van nature ruimte komt voor hartsbewustzijn en verbinding met je ziel. Dan komt er weer ruimte voor wie jij in wezen écht bent. Je gaat op zoek naar je blinde vlek. Dit is een intensief proces waarin voor jou helder wordt wat jouw grootste onbewuste saboteur is, die ten grondslag ligt aan ál jouw patronen.

Dit jaar in de jaartraining kan een belangrijke tijd voor je worden, waarin je bewust leert kiezen voor jezelf. Om weer in balans te komen en vooral om jezelf te leren helen, interne veiligheid te creëren en op jezelf te leren vertrouwen. Je gaat aan de slag met al de kritische stemmen in je hoofd die je ondermijnen en die nog steeds actief zijn als beschermingsmechanisme. Je denkpatronen staan onbewust nog op de programmatie van je kindertijd, waarvan je negatieve grondovertuigingen nog actief zijn.

Alle pijnlijke onderdrukte emoties zorgen voor een geactiveerd pijnlichaam en dan kan het zijn dat je je gevoelens en emoties lang onderdrukt hebt (en dat nog steeds doet). Hierdoor ben je in je hoofd gaan leven en kan het zijn dat je innerlijke criticus, je pleaser en je saboteurs de leiding hebben overgenomen en je je steeds minder goed voelt, ook al ben je hooggevoelig. Hierdoor zie je je hooggevoeligheid meer als een last dan als een supertool.