Wendy en ik slaan de handen weer ineen om  een aantal prachtige mooie opstelling dagen te verzorgen voor mensen die willen werken aan de ballast die zij dragen van de voorouderlijke lijn. Wat mag je terug leggen wat je daarin draagt voor de voorouders. Familie opstelling gaat over diep ingesleten patronen die we generatie op generatie vaak onbewust met ons meedragen, totdat iemand in de lijn dit vanuit bewustzijn verbreekt. Thema’s die ingebracht worden op zo een dag zijn vaak voor velen herkenbaar.

Je kunt dan denken aan:
* Zichtbaar durven zijn,  hart openen, er toe doen, je stem laten horen, gehoord worden, goed genoeg zijn, angst doorvoelen, je pad volgen, ongeloof, zelfhaat, niet in het hier en nu zijn..afdwalen, gevoelens toelaten. 

Werkelijk doorvoelen van jouw diepste ziels bewegingen, maar ook wat je terug mag geven aan de voorouders. Dit geeft zoveel balans, rust en ruimte. Werkelijk aanwezig kunnen zijn in jouw kracht en je gedragen voelen door een veel groter veld dat jij alleen. 
Op zo een dag wordt er gelachen, gehuild, geluisterd en uit de comfort zone naar werkelijke aanwezigheid in het hart.

Na zo een dag zien we ieder helderder en zachter worden. Voelen dat je zo lang bagage hebt gedragen vanuit jouw voorouderlijke lijn waardoor je nu ruimte in mag gaan nemen wat jou past en je werkelijk vanuit je hart kunt gaan leven. 
                       

 

Je kunt meedoen met zo een fantastische dag hier in de Yurt. 

Komt België beter uit kun je ook even bij Wendy op de site kijken of dat beter schikt: www.praktijkdeveerkracht.be

We zullen op deze dag diverse vormen van opstellingen doen, kleinere groepjes waarin iedereen in aan het werk is, en ook een aantal met de hele groep waarin iemand een thema in kan brengen dat momenteel speelt. 

Je hoeft het niet “te kunnen” of te weten, juist door in het hier en nu te doorvoelen komt de informatie die tot nu toe mogelijk voor een groot deel onbewust was boven. Altijd dat wat gezien mag worden en waar je aan toe bent om te doorleven.

Dit is een  heerlijk verzorgde dag met lunch en wat lekkers van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Leuk om je te ontmoeten!

close-link