Do-terra Aroma-Touch

Zachte massage met esoterische oliën om het zelf helend vermogen te stimuleren.

Ons lichaam is onze veilige plek.

In je lijf voel je alles en doorvoel je wat er speelt. Om echt aan jezelf te werken, is het heel belangrijk om het contact met je lijf te onderhouden en te leren maken. Hierdoor maak je diepe verbinding met jezelf en en zul je ook merken dat je intuïtie gaat groeien.

Ondersteunend aan dit proces is een Doterra touch, een heerlijk geurende oliebehandeling met olie van geneeskrachtige kwaliteit.

Of een hele fijne Essalen massage, waarbij er met lange stroken over het lichaam de verbinding tussen hoofd en lijf wordt gestimuleerd.

 

Je ligt op een heerlijk grote verwarmde massage tafel onder een lekkere deken of doek op het zoldertje van mijn woonhuis.

Ervaringen van klanten:

* ik ervaar een oase aan rust en kom in diepe ontspanning

* Ik kan beter slapen

* ik kan mijn gedachten even helemaal los laten

* Ik ben op mini vakantie

* mijn stofwisseling gaat beter

* mijn hoofd en mijn voeten horen weer bij elkaar

* ik kan mijn lichaam weer warm houden na een aantal sessies

 

Behandeling Doterra 70 minuten is €75,00

Anderhalf uur combi met klankschalen en stemvorken (voor de chakra’s) en  olie  €90,00.

Er zijn 6 protocollen met 8 soorten olietjes. Esotherisch en geneeskrachtige hoogwaardige kwaliteit. Puur en zuiver.

In overleg kiezen we wat voor jou het meest geschikt is.

Thema’s waaruit je kunt kiezen: Balans, beter slapen, ontspanning, libido, rustig hoofd of stofwisseling.

 

Essalen massage is een uur voor €60,00, hierbij gebruik ik kokosolie. Met evt een esotherische olie toegevoegd voor €5,00 extra.

 

informatie:

De AromaTouch techniek geeft de ontvanger een unieke ervaring met essentiële oliën en ondersteunt tevens het welzijn. De AromaTouch techniek is heel aangenaam. De zachte, ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën, die diep het weefsel binnen dringen en doelgerichte ondersteuning geven daar waar nodig. Geest en ziel kunnen heerlijk genieten en het lichaam kan zich volledig ontspannen

Eenvoudig en intuïtief

De ware schoonheid van de AromaTouch techniek ligt in haar eenvoud. De AromaTouch techniek werkt heel effectief door het reduceren van lichamelijke en emotionele stress factoren. Het autonome zenuwstelsel wordt ondersteund bij het herstellen van evenwicht in het lichaam (homeostase).

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van essentiële oliën. De techniek combineert de geneeswijzen uit het oosten met de moderne medicinale aromatherapie. De oliën worden toegepast op de meridiaan banen en de viscerale contactpunten van het lichaam. De reflexpunten van voeten, handen en oren worden gestimuleerd. Tegelijkertijd is de AromaTouch techniek zowel eenvoudig als intuïtief en geeft de ontvanger een onvergetelijke ervaring door het gebruik van pure en 100% natuurlijke essentiële oliën van therapeutische kwaliteit.

Tijdens de AromaTouch techniek werk ik uitsluitend met de CPTG oliën van dōTERRA. De techniek is ontwikkeld om systematisch stressfactoren voor het autonome zenuwstelsel te minimaliseren en te balanceren.

 

close-link